18J: Harmònica: Fira del disc independent


La Fira del Disc Independent és més que una fira de discs i discogràfiques. Pretén ser un espai de trobada d’editors, discogràfiques, músics i públic.  Un espai de relació per aquella gent amant de la música fora del circuit comercial. Un espai des d’on impulsar i promoure aquelles idees creatives que busquen noves maneres de fer, anant més enllà del producte musical. Un espai que ens permeti compartir projectes musicals i discogràfics. Un espai on fer visible que dintre de la música un altre món es possible. Un espai on gaudirem de la música compartint-la amb qui la crea.
Aquesta fira no entén la música només com un negoci! Calen maneres de fer diferents, més properes i amb un millor tracte amb els músics. La fira serà a l’Ateneu L’Harmonia, un espai situat dins del recinte fabril  de la Fabra i Coats, a Sant Andreu de Palomar, el dia 18 de juny de 2016, sent el dissabte més proper al dia de la música.

The Defense tocaran representant a Cruzade Records a les 20.45

18J: Harmònica: Fira del disc independent 18J: Harmònica: Fira del disc independent Reviewed by Cruzade Records on 1:32:00 Rating: 5
Con la tecnología de Blogger.